Logó- és arculattervezés

A jól megtervezett logó és arculat az első találkozáskor többet elárul rólad, mint egy gyors bemutatkozás. Tükrözi a vállalkozásod stílusát, értékrendjét, filozófiáját, emiatt óriási szerepe lesz az ügyfélszerzésedben.

Kreatív csapatunk megtervezi a logódat, névjegyedet, arculati kézikönyvedet, a szóróanyagaidat, kiadványaidat, sőt, akár a velük tökéletesen harmonizáló munkaruházatot, autódekorációt és reklámajándékokat is. Hogy már az első benyomás is kifogástalan legyen.

haromszog

Referenciáink

Újult energiákkal, dupla létszámmal és háromszor nagyobb műhellyel kezdtük meg a munkát 2017-ben. Ez az új logók változatosságán is megmutatkozik.
Jó visszatekinteni régebbi logókra. Jól érzékelhető az évek múlása és sok olyan apró gondolat ragad meg közben, ami hasznos lehet a későbbi tervezések során.
A Cocos Healthy Food 2000-ben nyitotta meg kapuit a tűztorony lábánál a mentes péksüteményeket előnyben részesítő vásárlók nagy örömére.
A JANIÉP Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. A vállalat fő profilja építőipar, ezen belül is a készházak és könnyűszerkezetes házak kivitelezése. Tetőszerkezetek építése, felújítása, cseréje valamint fedése. Gépi vakolás és belső munkálatok.
Sopron egyik frekventált pontján, az igényes gentlemaneknek nyújt magas színvonalú szépészeti szolgáltatást a Hajni s Barber Shop profi csapata.
A Mini Szombathelyen a Fő tértől néhány sarokra kezdte pályafutását bisztróként még 2013-ban, majd egy léptékváltást követően már szórakozóhelyként folytatta 2018-tól a város szívében.
Ritkák azok a megkeresések, ahol olyan szintű tudatosság munkál a megrendelőben, hogy már az étterem megépítése előtt felkeres minket kérdésekkel, kérésekkel az arculat kialakítását illetően. Így történt a Juicy Lucy burger & pasta esetében, ahol olyan mértékig sikerült elmerülnünk a részletekben, hogy még a csempét is egyedi mintával tudtuk leszitázni, mielőtt a falra került volna.
A Cleaning Lady Service fő profilja: lakások, családi házak, luxusvillák, irodák, irodaházak vagy lakóházak rendszeres vagy alkalmi takarítása. Különösen fontos számukra, hogy kevesebb vegyi anyaggal szennyezzék környezetünket, ezért környezetbarát technológiát és tisztítószereket használnak.
Kovács István mesterfokozatú szakemberként végzi munkáját, profi csapatával a legkisebb privát megrendelésektől a legnagyobb beruházásokig. Amiben biztosan tudnak segíteni: fa szalagparketta, csaphornyos parketta, laminált padló, vinyl padló, régi parketta javítás & felújítás, lépcsőkészítés.
Ez Szuper! Kezdhetjük?
Kérj ajánlatot a következő projektedre! Töltsd ki az alábbi űrlapot, és kolléganőnk max. 24 órán belül elküldi a személyre szabott árajánlatodat, hogy minél előbb elkezdhessük a közös munkát!