Fotózás

Hiába egyre jobbak és élesebbek a telefonok kamerái, az igazán profi termékfotókhoz, profilképekhez, kiadványokba, plakátokra szánt bemutatókhoz nem elég egy jó filter.

A legelőnyösebb perspektíva kiválasztása, a fotó céljának megfelelő fényerő beállítása, a tökéletes környezet, a kiegészítő háttér és a fotózásra szánt idő rengeteget számít. A profi fotók akár a kiadványaid sikerét is meghatározhatják. A véletlen helyett bízd az Avadoo-ra!

haromszog

Referenciáink

Komoly, játékos, vidám, magabiztos? Bármilyennek is szeretnéd mutatni magadat a leendő partnereid és ügyfeleid előtt, az üzleti portréfotózáson ezt megvalósítjuk. Segítünk a számodra legelőnyösebb beállítás, a céljaidnak megfelelő hatás és a személyiségedet leginkább tükröző kiegészítők kiválasztásában.
A rendezvények tele vannak egyszeri és megismételhetetlen pillanatokkal. A mi feladatunk az, hogy minden történést a valóságnak megfelelően örökítsünk meg. Célunk, hogy minden fontos momentumot úgy adjunk vissza, hogy azok tükrözzék az esemény hangulatát.
Finom és illatos? Az ételfotóinkon ezt szinte érzed is. Tapasztalt csapatunkra számíthatsz a tökéletes kompozíció megalkotásában, és az ételhez passzoló kiegészítők beszerzésében is. Ínycsiklandó képeinket bátran használhatod a kiadványaidban, receptkönyvedben, honlapodon vagy közösségi oldalaidon egyaránt.
Az ingatlanpiac fellendülésével egyre inkább a kiváló minőségű, tökéletesen beállított fotók adják el az ingatlanokat. Ezért sem mindegy azok minősége. Enteriőr fotózásokon segítünk a vevőcsalogató berendezés kialakításában. Képeidet úgy készítjük el, hogy azok a lakás, ingatlan ideális oldalát mutassák.
A drón fotózás a szakma egyik legújabb trendje, amellyel minden eddiginél különlegesebb, látványos és jó minőségű felvételek készíthetők. Tökéletes megoldás ingatlanok, szállodák, vendéglátóhelyek és rendezvények távoli fotózásához. Az Avadoo által készített drónfotók a nyomtatott kiadványaidat is feldobják és online felületeiden is kreatívan használhatod.
Ez Szuper! Kezdhetjük?

Kérj ajánlatot a következő projektedre! Töltsd ki az alábbi űrlapot, és kolléganőnk max. 24 órán belül elküldi a személyre szabott árajánlatodat, hogy minél előbb elkezdhessük a közös munkát!