DIGITÁLIS NYOMDA

Marketing kampányaid sikere, a megjelenéseid hatékonysága és a kreatív anyagaid minősége nem múlhat a kivitelezésen. Ezért az Avadoo digitális nyomdában a legkorszerűbb, modern digitális nyomdagépekkel készítjük el kiadványaidat, hogy pontosan olyan tűélesek, színhűek és mérethűek legyenek, mint ahogy azt a grafikus megálmodta.

A népszerű névjegykártyák, borítékok, levélpapírok, jegyzettömbök, szórólapok, plakátok, kiadványok és prospektusok mellett egyedi meghívóid, matricáid, belépőjegyeid, posztereid és naptáraid elkészítésében is a legjobb minőségre számíthatsz.

haromszog

Szolgáltatásaink

A névjegyed a személyes bemutatód, ami még évek múlva is a partnereid kezébe kerülhet. Ezért az arculatoddal harmonikus, figyelemfelkeltő és megjegyezhető névjegyet készítünk neked, amit büszkén adhatsz át leendő ügyfeleidnek. Tűnj ki a tömegből fóliázott, dombornyomott, csillogó vagy prégelt névjegyeddel!
Nem hagyhatod, hogy a számláid, fontos irataid egy halom papír alatt vagy a szemetesben végezzék. Az igényesen kivitelezett, logózott borítékokkal nemcsak időt spórolsz, de garantáltan nem kerülsz a süllyesztőbe. Ha még nagyobb durranást szeretnél, akkor készíttess teljesen egyedi, mintás borítékokat!
Bár az e-mailek egyre inkább háttérbe szorítják a hagyományos levelezést, fontos céges ügyekben a mai napig a papíralapú üzenetváltás dominál. A nagy arculattervezés és -kivitelezés részeként egyedi céges papírjaidat is elkészítjük, ezzel is növelheted vállalkozásod presztízsét.
Előadásokat tartasz, rendszeresen tárgyalsz ügyfeleiddel vagy hasznos reklámajándékot keresel? Rendelj egyedi, logózott jegyzettömböt, hogy a márkád minden egyes nap szem előtt legyen. A jegyzettömböket standard és egyedi méretben is elkészítjük, és igény szerint feliratozzuk, logózzuk is neked.
A szórólap még mindig kihagyhatatlan reklámeszköz. Minősége, kivitelezése pedig az első benyomás a vállalkozásodról. Ezért a legjobbat kell kihoznod belőle. Találd ki a tartalmát, mi pedig a ötleteid és tapasztaltunk alapján a lehető leghatékonyabb szórólapot tervezzük és gyártjuk le neked.
Az egyedi magazinok, termékkatalógusok, cégismertetők, könyvek kitűnő eszközök a márkaismertséged növeléséhez, az értékesítési folyamatod támogatásához és vállalkozásod presztízsének növeléséhez. Különösen fontos ezért, hogy a célt támogató kivitelben, kifogástalan minőségben és elrendezésben készüljenek. De ezért vagyunk itt neked mi!
Az egyedi naptárak talán soha nem mennek ki a divatból. Még mindig nagyon népszerűek reklámajándékként, céges ajándékként egyaránt. Itt az idő, hogy a Te vállalkozásodnak is legyen egy sajátja. A megszokott képek mellett írj rá szakmai tippeket, tervezz rá egyedi ajánlatokat vagy kedvezményes napokat, máris szuper marketing eszköz is egyben.
Felejtsd el az unalmas, egyhangú és egyszerű meghívókat. Küldj látványos, minden részletre kiterjedő és felejthetetlen meghívót partnereidnek, ügyfeleidnek, hogy a fontos események garantáltan ne merüljenek feledésbe. A tervezésben, a szerkesztésben és a kivitelezésben is számíthatsz a szakértelmünkre.
Szöveges, színes, képes, egyszerű vagy különleges étlap és itallap passzol leginkább a vállalkozásodhoz? Egyedi megoldáson, különleges kivitelezésen gondolkodsz? A szépen, igényesen kivitelezett étlap és itallap azonnal étvágyat gerjeszt. Bízd profikra a kivitelezését. A tökéletes ételfotók elkészítésében is számíthatsz ránk.
Termékeid, szolgáltatásaid, fontos üzeneteid kommunikálásához ideális választás egy látványos plakát. Grafikai stúdiónkban megtervezzük és el is készítjük a céljaidnak megfelelő magas minőségű, színhű és tartós posztereket, akár extra nagy méretben, egyedi megoldásokkal és felülettel is.
Úton útfélen szem előtt akarsz lenni? Bízd ránk az óriásplatod tervezését, szerkesztését és kivitelezését. Figyelemfelkeltő, látványos és hatásos reklámokat tervezünk neked, amelyeket magas minőségű, vízálló papírra nyomunk. Így hirdetéseid sokáig eredeti színükben és minőségükben reklámoznak majd.
Csomagjaidat, küldeményeidet, termékeidet szeretnéd egyedi, látványos PVC vagy papíralapú címkékkel, matricákkal ellátni? Professzionális gépeinknek a hagyományos téglalap, kör vagy egyedi forma sem akadály. Garantáltan magas minőségű, precíz és színhű matricákat vehetsz át.
Megálmodtad, de nem találod az Avadoo digitális nyomdai kínálatában? Nem lehet akadály. Küldd el nekünk elképzeléseidet és bármilyen nyomtatványodat megszerkesztjük és le is gyártjuk. Legyen az kupon, időpontkártya, képeslap, ajándékutalvány, karszalag, törzsvásárlói kártya, bérlet stb.
Egyedi megoldások

Egyedi ötleted, soha nem látott elképzelésed van, aminek a kivitelezéséhez profi, tapasztalt digitális nyomdára van szükséged? Sok lehetetlen küldetést megoldottunk már, neked is segítünk! Kérj egyedi árajánlatot!

info@avadoo.hu | +36 30 813 69 60