AJÁNDÉKTÁRGY

Az ajándéktárgyak, céges ajándékok, reklámajándékok, logózott ajándékok régóta a reklámszakma nélkülözhetetlen elemei. A modern technológiai eszközeinknek hála az Avadoo műhelyben minden eddiginél kreatívabb, ötletesebb és egyedibb megoldások születnek.

Nem akadály a durva felület, az egyenes, kerek vagy szabálytalan kialakítás, a fa, fém, porcelán, üveg, papír vagy textil alapanyag. Az Avadoo kreatív műhelyében minden felületre megtaláljuk a tökéletes, mutatós és tartós megoldást.

Logózott tollat, kulcstartót, bögrét, autóillatosítót, hűtőmágnest, kitűzőket, táskákat, nyakpasszt, öngyújtót, poháralátétet szeretnél? Vagy forradalmian új ötleted van? Megoldjuk!

haromszog

Szolgáltatásaink

A logózott tollak és egyéb íróeszközök a legnépszerűbb reklámeszközök közé tartoznak. Egyszerűen és olcsón kivitelezhetők, hasznos és tartós kiegészítők, amelyek jó minőség esetén sokáig szem előtt maradnak. Az Avadoo műhelyben több tucat íróeszköz közül választhatsz, a logózást rövid idő alatt elkészítjük neked.
Rendezvényt, konferenciát, előadást, bulit szervezel? Akkor logózott nyakpántokra is szükséged lesz, amit beléptetéskor osztogathatsz a résztvevőknek. Mindegy, hogy fehér vagy színes alapanyagot választasz, mindenképpen magas minőségű, színhű és precízen elkészített reklámeszközöket adunk át neked.
Sportesemények elengedhetetlen kelléke a klub zászló, ami a csapatot jelképezi. Az Avadoo műhelyben készülő klub zászló fotóminőségben, precíz kivitelezéssel, a terveknek tökéletesen megfelelő színekben készülnek, hogy sokáig reprezentálhassák a csapatot. Akár a klub zászló tervezésében is számíthatsz ránk.
Konferenciát tervezel, a munkatársaknak készíttetnél egyedi kitűzőt vagy marketing célokra szeretnél színes, logózott, emblémázott verziót használni? Válaszd ki az alapanyagot, küldd el nekünk a grafikát és kiválasztjuk a céljaidnak ideális technológiát hozzá, hogy tartós, minőségi és mutatós kitűzőt készítsünk neked.
A logózott bögre nemcsak a céges konyhában, de a vevők, partnerek, ügyfelek asztalán is jól mutat. Válassz minőségi, mutatós bögrét, a tartós, színhű és mutatós emblémázást pedig bízd ránk. Sőt, ha ennél még nagyobbat álmodsz, akkor hozd a tányérokat, vendégtálcákat és kávéspoharakat is.
Komplett iparág épült a hűtőmágnesek gyártására, és úgy tűnik soha nem múlik az irántuk való lelkesedés. Készíttesd el Te is a saját, logózott vagy emblémázott hűtőmágnesedet az Avadoo műhelyében. Egyszerű logót, mutatós grafikát, egyedi alapanyagot vagy formát képzeltél el? Előttünk nincs lehetetlen, a műhelyben bármi el tudunk készíteni.
Hasznos és praktikus ajándéktárgy az öngyújtó, ami logózva, emblémázva, egyedi fóliával ellátva ötletes reklámeszköz is egyben. Az Avadoo műhelyben több tucat gyerekzáras öngyújtótípusból választhatsz a célcsoport igényeihez igazodva. Igény esetén a grafika megtervezésében is segítünk.
Tudtad, hogy egy kellemes illat örökre pozitív emlékként marad meg az ember emlékezetében. Gondoltál már az autóillatosítóra, mint reklámeszközre? Válassz egy nyugtató, energetizáló vagy éppen frissító illatú autóillatosítót, bízd ránk a logózását és add ezt céges ajándékként ügyfeleidnek, partnereidnek.
Szívügyed a környezetvédelem, utálod a műanyag táskákat vagy egyszerűen a minőségi papírtáskákban mutatnak jól a termékeid? Válassz méretet, alapanyagot és bízd ránk a logózását. Gyorsan, pontosan és precízen készítjük el, hogy a marketinged tökéletes eleme lehessen, legyen az papírtáska, reklámtáska, italos vagy boros tasak.
Milyen jól mutatna egy céges poháralátét a fontos megbeszéléseken? Vagy inkább a vevőidet, a partnereidet lepnéd meg vele? Találd ki a grafikát, küldd át a logót, válassz alapanyagot, formát és rövid határidővel elkészítjük neked. Sőt, akár a tervezésben is segítünk.
A műgyantás matrica tartós, dekoratív és időjárásálló megoldás bármilyen berendezés, eszköz, bútor, háztartási gép, irodatechnikai berendezés tartós és dekoratív emblémázására. Hozd az elképzelésedet, határozzuk meg a célokat, mi pedig segítünk a tervezésben és a megvalósításban is.
Megálmodtad, de nem találod az Avadoo ajándéktárgy kínálatában? Nem lehet akadály. Küldd el nekünk elképzeléseidet és akár hozott, akár nálunk rendelt ajándéktárgyról is van szó megtervezzük rá a grafikát és le is gyártjuk. Legyen az gravírozott emléktárgy, egérpad, párna, bárszőnyeg, pokróc, kulcstartó stb.
Egyedi megoldások

Még jobb ötleted van? Egyedi reklámajándékon töröd a fejed? Találd ki, az Avadoo kreatív csapata a tervezésben és a kivitelezésben is segítségedre lesz. Előttünk nincs lehetetlen, minden elképzelésedre megtaláljuk a tökéletes technológiát! Kérj egyedi árajánlatot!

info@avadoo.hu | +36 30 813 69 60