DEKORÁCIÓ

A dekorációs reklámeszközök nemcsak érdeklődőket, vásárlókat hoznak, de a márkaismertség növelésében is fontos szerepet kapnak. Az Avadoo műhelyben a legkorszerűbb technológiával pontos, precíz és színhű dekorációkat készítünk, legyen az egy egyszerű reklámtábla, összetett kirakatdekoráció, látványos autódekoráció, óriási méretű molinó vagy épületháló.

Profi grafikusaink segítenek az elképzeléseid megvalósításában, az arculati elemeiddel tökéletesen harmonizáló reklámeszközök megalkotásában, műhelyünkben pedig valóra váltjuk a terveket. Rövid határidő, korrekt árak, profi kivitelezés.

haromszog

Szolgáltatásaink

Az utcai cégtáblák és reklámtáblák a legjobb eszközök az impulzusvásárlók megszólítására és becsalogatására. Nagyon nem mindegy ezért, hogy milyen minőségben és milyen üzenettel készülnek. Az Avadoo műhelyben kül- és beltéren is használható, az arculatoddal tökéletesen harmonizáló reklámtáblákat készítünk.
Egy színes, látványos, érdekes kirakat mellett lehetetlen megállás nélkül elmenni. Ne is hagyd ki ezt a lehetőséget. Az Avadoo műhelyben a legvadabb elképzeléseidet is valóra váltjuk, így az utca legmenőbb kirakatdekorációja lehet a Tiéd. Hozd el az ötleteidet vagy kérd tervező grafikusaink tanácsát.
Fém, fa, habosított PVC, habkarton vagy lemezből készült táblát képzeltél el? Nem gond, az Avadoo műhelyben ezek nyomtatását is megoldjuk. Küldd el nekünk a terveidet, a tábla alkalmazási helyét, és ennek megfelelően segítünk meghatározni a megfelelő technológiát és anyaghasználatot a tökéletes eredmény érdekében.
Az autókra tervezett fóliákból készített dekoráció látványos, aprólékos és színhű. Rendkívüli tartósságának és magas minőségének köszönhetően az autó bármilyen felületére felragasztható. Mindegy, hogy egy egyszerű feliratot, egy összetett grafikát vagy az egész autót befedő dekorációt képzeltél el, az Avadoo műhelyben megvalósítjuk.
Az akár x cm széles, anyagában színes öntapadó fóliák nyomtatásával rendkívül változatos és kreatív megoldások is megvalósíthatók. Használd az üzleted dekorálására, öntapadó falmatricaként, bel- vagy kültéri dekorálásra, bútorelemek díszítésére. A felhasználása szinte végtelen.
Egy molinó vagy ponyva akkor éri el a célját, ha tartós anyagból készül, a rajta található grafika pedig igényesen kivitelezett, színhű, precíz és sokáig az is marad. Az Avadoo műhelyben csak kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk, hogy a nálunk rendelt molinódat akár hosszú évekig használhasd.
Nem vagy eléggé szem előtt? Dekoráld ki az egész épületet minőségi, tartós és látványos épülethálóval! Az épületháló lágy, rugalmas PVC-ből készül, ami könnyen kifeszíthető. Lyukacsos felülete ellenére is látványos grafikák is nyomtathatók rá, amik a magas minőségű alapanyagok miatt sokáig szépek, színhűek maradnak.
A látványos, színes, térhatású feliratok jól vonzzák a tekintetet. Ezért is olyan népszerűek kül- és beltéren egyaránt. Dekoráld térhatású, 3D reklámfeliratokkal az üzletedet, emeld ki térbetűkkel vállalkozásod logóját vagy használd cégreklámra a plasztikus, kidomborodó betűket.
A minden eddiginél feltűnőbb, színes, világító textilboxok csak úgy vonzzák a tekintetet. Használd őket rendezvényeiden, feszített háttérként kirakatodban, megállító táblaként kültéren, sajtófalként kiállításokon vagy éttermed, üzleted, otthonod belsőépítészeti dekorációjaként. Látványos, könnyű és egyszerűen cserélhető designelem.
Egyedi megoldások

Más dekorációt találtál ki vagy egyedi ötleteidet szeretnéd megvalósítani? Az Avadoo profi csapata a tervezésben, az anyagválasztásban és a tökéletes kivitelezésben is partnered lesz! Sok lehetetlennek gondolt álmot valóra váltottunk már, Te sem fogsz csalódni bennünk! Kérj egyedi árajánlatot!

info@avadoo.hu | +36 30 813 69 60