FAL- ÉS BÚTORDEKOR

Az egyszerű falfestés és a megszokott tapéták mellett egyre nagyobb teret hódítanak az egyedi megoldások, az egyedileg tervezett, a vállalkozás filozófiájához, emblémájához, arculatához tervezett belső dekorációs elemek. Legyen az egy menő iroda, egy új étterem vagy egy most nyíló üzlet, az Avadoo csapatára számíthatsz az egyedi enteriör kialakításában.

Falmatricát, egyedi tapétát, egyedileg nyomott textileket, minőségi vászonképeket vagy logózott szőnyeget képzeltél el? Az Avadoo műhelyben megvalósítjuk, igény esetén az ötletelésben és a tervezésben is segítünk.

haromszog

Szolgáltatásaink

A látványos, tartós és könnyen felhelyezhető falmatrica a legunalmasabb falfelületeket is feldobja. Legyen szó egy egyszerű feliratról, egy komplex grafikáról vagy egy nagyméretű logóról, minden szempár garantáltan megállapodik rajta. A falmatricák bármilyen egyedi szöveggel, grafikával és méretben rendelhetők.
Egy kisebb falfelület helyett egy egész oldalt szeretnél díszíteni? Az egyedi tapéta lesz a tökéletes választás. Az egyszerűen felragasztható tapéták a kívánt grafikával, szövegekkel, fotóminőségben, tökéletesen színhűen készülnek, magas minőségű papírra nyomtatva. Igény esetén az egyedi tapéta tervezésében is segítünk.
A fal mellett az iroda, üzlet kiegészítőiben is az arculat színvilágát, grafikáját szeretnéd viszontlátni? Magas minőségű lakástextil nyomásával készülhetnek függönynek, párnahuzatnak, köténynek, terítőnek való szövetek. A felhasználási lehetőségeknek csakis a képzeleted szabhat határt.
Nem elég, ha a falon és a kiegészítőkön köszön vissza vállalkozásod logója? A kanapé, a fotelek és a székek huzatát is logózott bútorszövettel szeretnéd borítani? Nem akadály, az Avadoo műhelyben bármilyen vastag szövetet meg tudunk festeni az elképzeléseid szerint. Igény esetén a grafikai tervezésben is segítünk.
A motiváló, inspiráló, emlékőrző képek minden vállalkozás kötelező elemei. A megszokott fotók helyett azonban nyomtasd vászonképre a kedvenc alkotásaidat. Tartós, színhű, fotó minőségű képeket készítünk neked, amelyek az irodád, üzleted legszebb díszei lesznek.
A bútorszövetek, a falmatricák és az egyedi lakástextilek mellett a szőnyegek sem maradhatnak ki a logózásból. Válassz ki a céged arculatához leginkább passzoló színt, szöveget, grafikát és elkészítjük szőnyegre nyomva. Egyedi elképzeléseidet is megvalósítjuk, és a grafikai tervezésben is számíthatsz ránk.
Egyedi megoldások

Még ennél is többre, másra, egyedibbre vágysz? Előttünk nincs akadály, hozd az elképzeléseidet, mi adjuk hozzá a profi grafikusokat és a tökéletes kivitelezéshez szükséges gépparkot! Kérj egyedi árajánlatot!

info@avadoo.hu | +36 30 813 69 60