MOBILPREZENTÁCIÓ

A kiállítások, sajtótájékoztatók, promóciók, rendezvények, konferenciák elképzelhetetlenek a különböző mobilprezentációs eszközök nélkül. A grafikák, a reklámszövegek és a képek kivitelezése akár a megjelenés sikeréhez is hozzájárulhat, ezért különösen fontos a precíz kialakítás, a tartós és minőségi kivitelezés.

Az Avadoo műhelyben kifogástalan alapanyagokból, a legújabb nyomdaipari technológiával készítjük el mobilprezentációs eszközeidet, legyen az megállítótábla, roll up banner, reklámzászló, sajtófal, kínáló pult, strandzászló, poszterkeret vagy banner állvány.

haromszog

Szolgáltatásaink

A megállítótáblák kiválóan alkalmasak a környéken járók megállítására, üzletbe csalogatására. Különösen fontos ezért, hogy milyen minőségben, milyen kivitelezésben készülnek. Az Avadoo műhelyben profi, hatásos és tartós megállítótáblákat készítünk, amelyek garantáltan fellendítik a forgalmadat.
A roll up bannereket fotó minőségben, precíz kivitelezésben, tartós alapanyagokból készítjük. A rendszeres mozgatást, feltekercselést is kiválóan tűrik, így garantáltan nem sérül vagy reped meg a nyomat. A roll up bannereidet különböző méretekben, kivitelben, a célnak megfelelő nyomtatási technikával gyártjuk.
A modern és divatos strandzászlóval nemcsak a strandokon, de bármilyen céges rendezvényen, kiállításon, sporteseményen népszerűsítheted vállalkozásodat. Stabil kialakításának, minőségi alapanyagának és precíz, színhű kivitelezésének köszönhetően évekig használhatod. Az Avadoo műhelyben csepp, téglalap és uszony formában is elérhetők.
A reklámzászló a kiállítások, céges megjelenések elengedhetetlen kelléke. Az Avadoo műhelyben rövid határidővel, választható alapanyagokból, különböző méretben készítjük őket, hogy minél inkább igazodjon a céljaidhoz. Stabil, erős alapanyagának köszönhetően a szélsőséges időjárási viszonyokat is jól tűri és könnyen tisztítható.
Az Avadoo műhelyben készülő egyenes vagy íves, prémium minőségű sajtófalak vagy pop up falak látványosak, könnyen és gyorsan összeszerelhetők. A kiállítások, rendezvények, standok, sajtótájékoztatók, promóciók elengedhetetlen kellékei. Stabil kialakításuknak, profi kivitelezésüknek és tartósságuknak köszönhetően évekig használható reklámeszközök.
A promóciós pultok konferenciák, kiállítások, termékbemutatók és promóciók során kedveltek. Az Avadoo műhelyben változatos kialakításban, méretben és alapanyagokból készített kínáló pultok könnyűek, egyszerűen összeszerelhetők, stabilak és rendkívül látványosak, ami igény esetén ún. koronával tovább fokozható.
Nem elég a tökéletes plakát vagy poszter kivitelezése, fontos, hogy az érdeklődők mindezzel ízléses, igényes formában találkozzanak. Az Avadoo műhelyben egyedi méretre gyártott, különböző méretű posztersíneket találsz, így a legjobb reklámjaidat ideális környezetbe helyezheted.
Az állítható méretű banner állványok egyszerű reklámüzenetek, figyelemfelkeltő ajánlatok megjelenítésének eszközei, de márkaismertség-növelésre, a logó népszerűsítésére ugyanúgy alkalmasak. Az Avadoo műhelyben készített banner állványok stabilak, fotó minőségűek és rendkívül tartósak.
Egyedi megoldások

Más elképzelésed van? Egyedi ötletedet szeretnéd megvalósítani? Az Avadoo csapata nem ismer lehetetlent. Mondd el az ötletedet, kitaláljuk a lehető legjobb kivitelezési megoldást és le is gyártjuk neked. Kérj egyedi árajánlatot!

info@avadoo.hu | +36 30 813 69 60