TEXTILNYOMÁS

Az egységes csapat, az összetartozás és közös célok ideális megtestesítői lehetnek a céges logóval és üzenettel ellátott munkaruhák, pólók, sapkák, kiegészítők. De akár egyedi reklámajándékok is készülhetnek textilnyomással, ha a minta egy párnára, vászontáskára, ágyneműre kerül.

Az Avadoo műhelyben a kezdetek óta igazi textilcsodák születnek. Profi gépparkunknak és a legújabb technológiáknak köszönhetően nincs olyan textil alapanyag, amit ne tudnánk logózni, feliratozni, mintákkal nyomni vagy géppel hímezni.

Legyen ott a céged minden felületen: a munkaruhákon, pólókon, sapkákon, táskákon, sportmezeket és vagy akár az ágyneműkön, a párnákon, a pokrócokon, a szőnyegeken. Bármit elkészítünk neked.

haromszog

Szolgáltatásaink

Nem csak a multik kiváltsága, már a mikro- és kisvállalkozások számára is megfizethető a céges munkaruha feliratozása. Növeld minőségi logózott nadrágokkal, ingekkel, pulóverekkel, kabátokkal munkavállalóid lojalitását, a csapatszellemet és az összetartozás érzését.
Minden ami prémium fólia! Nem összekeverendőek a transzfernyomásos papírokkal, mi minőségi anyagokkal dolgozunk. A pólónyomás egy gyűjtőfogalom, de mivel mi ennek egy részét már kiemeltük, ezért itt csak a prémium minőségű fóliákkal emblémázott egyedi, tartós minták kaptak helyet. Ez lehet szőrös/flock, anyagában mintás, csillámló vagy színes vasalható flex fólia. A tervezésben és a kivitelezésben is számíthatsz ránk.
Egyedi mintával ellátott fehér vagy színes pólót szeretnél? Az egyszerű logózás mellett akár fotó, komplexebb, színátmenetes, apró grafikai elemekből álló minták nyomtatását is megoldjuk, tartósan, közvetlenül a pamut, vagy kevert anyag szálai közé, páncél érzet nélkül. A digitális pólónyomtatásnál nincs darabszám megkötés, vagy grafikai korlát.
A szabadban dolgoztok? A munkaruha kötelező eleme a baseball sapka? A céges sportcsapatnak lenne szüksége egységes baseball sapkára? Gyerekeket szeretnél meglepni vele vagy reklámeszköznek használnád? Az Avadoo műhelyben elkészítjük nektek, legyen szó egyszerű logónyomtatásról, színes grafikáról vagy elegáns gépi hímzésről.
Meccsre készül a céges csapat? A közeli egyesület, sportkör vagy iskola csapatát támogatnád néhány logózott pólóval? Bármilyen alapanyagú mezt is választottál, a logózást, emblémázást ránk bízhatod. Látványos, éles és tartós logózott sportmezeket készítünk neked.
Mindenhol a logódat akarod látni? Az ágyneműkön, a párnákon, a táskákon, a szőnyegen vagy éppen a függönyön? Válaszd ki az alapanyagot, küldd el a mintát és kiválasztjuk hozzá a megfelelő textilnyomás technikát. Előttünk nincs lehetetlen, valóra váltjuk az álmodat!
Egyedi megoldások

Mást, egyedit, utánozhatatlant találtál ki? Az Avadoo profi csapatára a tervezésben, az anyag- és technológiaválasztásban és a kivitelezésben is számíthatsz. A textilnyomás nagy szenvedélyünk, minden kihívásnak örülünk és bármit valóra váltunk! Teszteld le! Kérj egyedi árajánlatot!

info@avadoo.hu | +36 30 813 69 60