Rólunk
Rólunk

Igényes, előremutató grafikai tervezés, precíz, színhű kivitelezés, betartott határidők és komplex marketing megjelenés EGY HELYEN - ez a valós piaci igény hívta életre az Avadoo Design Studio Kft-t 2013-ban.

A vállalkozás indulásakor főként egyedi grafikai tervezéssel és textilnyomással foglalkoztunk. De sajnos számtalanszor tapasztaltuk, hogy a különböző nyomdák által visszaküldött anyagok színben, pontosságban, minőségben nem mindig egyeztek a terveinkkel. Ezért létrehoztuk az Avadoo műhelyt, ahol a legmodernebb nyomdai gépeken, kifogástalan minőségben, akár nagy mennyiségben és rövid határidővel, házon belül tudjuk az elkészült grafikákat, marketing anyagokat kivitelezni.

Mára több ezer sikeres projekttel a hátunk mögött hisszük és tapasztaljuk, hogy a terveken és a valóságban is maradéktalanul megegyező megjelenés, csak egy házon belül valósulhat meg. A gépparkunk óta nyugodtak vagyunk az átadott munkákat illetően, mert minden a műhelyünkben történik. A megrendelőink visszatérő ügyfeleinkké válnak. Számunkra ez a valódi siker.

Kis- és nagyarculati elemeket tervezünk, modern és színhű céges anyagokat nyomtatunk, látványos és komplex marketing megjelenéseket állítunk össze, amelyek hozzájárulnak ügyfeleink sikereihez.

És minden egyes nap ezért teszünk. Az elejétől a végéig.

Az ötletelő megbeszélésektől, az első tervek izgalmaitól, a megfelelő irány közös kigondolásától, a precíz és gondos kivitelezéstől, az elkészült egységes marketing anyagokig.

Mindegy, hogy az logó- és arculattervezés, kiadványszerkesztés, csomagolástervezés, fotózás, digitálisan nyomtatott anyag, kül- és beltéri dekoráció, textilnyomás, ajándéktárgy, mobilprezentációs eszköz vagy fal- és bútordekoráció.

Minden megkeresés egyedi, függ az egyén vagy cég igényeitől, hogy miben kérik a szakmai tapasztalatunkat. De bármi is legyen az, minden egyes projektet a magunkénak érzünk, ami még több kreatív ötletet hív életre.

Egy dologban nem kötünk kompromisszumot A minőségi szolgáltatásban.

Az Avadoo Team

Mészáros Dzsenifer
Mészáros Dzsenifer
tervezőgrafikus - projektmenedzser
Kocsis Csaba
Kocsis Csaba
tervezőgrafikus - ügyvezető
Jakab Norbert
Jakab Norbert
dekorációs kivitelező
Barkovics Károly
Barkovics Károly
dekorációs kivitelező
Pabló
Pabló
árnyékharcos
Erdélyi Zoltán
Erdélyi Zoltán
dekoratőr - külső megbízott munkatárs
Rosta Emese
Rosta Emese
tervezőgrafikus
Varga Tünde
Varga Tünde
tervezőgrafikus
Somornai Tamás
Somornai Tamás
fotográfus - külső megbízott munkatárs
Dolgozzunk együtt a következő projekteden!

Egyedi ötleted van? Újító nyomdai megoldást álmodtál meg? Segítünk! Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon, hogy minél előbb kezdhessük a megvalósítást!

info@avadoo.hu | +36 30 813 69 60