Rólunk

2024 MEGÚJULÁS

Innovációban és kreativitásban folyamatosan megújulva!

Avadoo jubileum 2023
Az Avadoo Team
Kiegészítő kép

Igényes, előremutató grafikai tervezés, precíz, színhű kivitelezés, betartott határidők és komplex marketing megjelenés EGY HELYEN - ez a valós piaci igény hívta életre az Avadoo Design Studio Kft-t 2013-ban.

A vállalkozás indulásakor főként egyedi grafikai tervezéssel és textilnyomással foglalkoztunk. De sajnos számtalanszor tapasztaltuk, hogy a különböző nyomdák által visszaküldött anyagok színben, pontosságban, minőségben nem mindig egyeztek a terveinkkel. Ezért létrehoztuk az Avadoo műhelyt, ahol a legmodernebb nyomdai gépeken, kifogástalan minőségben, akár nagy mennyiségben és rövid határidővel, házon belül tudjuk az elkészült grafikákat, marketing anyagokat kivitelezni.

Mára több ezer sikeres projekttel a hátunk mögött hisszük és tapasztaljuk, hogy a terveken és a valóságban is maradéktalanul megegyező megjelenés, csak egy házon belül valósulhat meg. A gépparkunk óta nyugodtak vagyunk az átadott munkákat illetően, mert minden a műhelyünkben történik. A megrendelőink visszatérő ügyfeleinkké válnak. Számunkra ez a valódi siker.

Csapatmunka 1
Csapatmunka 2

Kis- és nagyarculati elemeket tervezünk, modern és színhű céges anyagokat nyomtatunk, látványos és komplex marketing megjelenéseket állítunk össze, amelyek hozzájárulnak ügyfeleink sikereihez.

És minden egyes nap ezért teszünk. Az elejétől a végéig.

Az ötletelő megbeszélésektől, az első tervek izgalmaitól, a megfelelő irány közös kigondolásától, a precíz és gondos kivitelezéstől, az elkészült egységes marketing anyagokig.

Mindegy, hogy az logó- és arculattervezés, kiadványszerkesztés, csomagolástervezés, fotózás, digitálisan nyomtatott anyag, kül- és beltéri dekoráció, textilnyomás, ajándéktárgy, mobilprezentációs eszköz vagy fal- és bútordekoráció.

Minden megkeresés egyedi, függ az egyén vagy cég igényeitől, hogy miben kérik a szakmai tapasztalatunkat. De bármi is legyen az, minden egyes projektet a magunkénak érzünk, ami még több kreatív ötletet hív életre.

Egy dologban nem kötünk kompromisszumot
– A minőségi szolgáltatásban.

az avadoo team

Mészáros Dzsenifer

Mészáros Dzsenifer

projektmenedzser
tervezőgrafikus

Kocsis Csaba

Kocsis Csaba

ügyvezető
tervezőgrafikus

Jakab Norbert

Jakab Norbert

műhelyvezető

Barkovics Károly

Barkovics Károly

dekorációs kivitelező

Katona-Kalmár Diána

Katona-Kalmár Diána

pénzügyi menedzser

Licskai Regina

Licskai Regina

tervezőgrafikus

Bartha Tímea

Bartha Tímea

ügyfélmenedzser

Kun István

Kun István

értékesítési menedzser

Avadoo X
Avaddo X

Dolgozzunk együtt
a következő projekteden!

Egyedi ötleted van?
Újító nyomdai megoldást álmodtál meg? Segítünk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy
telefonon, hogy minél előbb kezdhessük a
megvalósítást!